Diclofenac gel compus (2%) 150gr

Compoziție: o cutie Gel Diclofenac compus conține: Diclofenac sodiu 2%, camfor, mentol, ulei volatil de rozmarin, ulei volatil de salvie și excipienți - carbopol 940, apă distilată, etanol

            Grupa farmaceutică: antiinflamator nesteroidian pentru uz topic, în dureri osteoarticulare.

            Indicații terapeutice: afecțiuni inflamatorii și reumatice. Tratamentul local simptomatic al durerilor musculare sau osteoarticulare de natură reumatică, dureri de spate torticolis și de natură traumatică: contuzii, entorse, luxații.

            Contraindicații: hipersensibilitate la diclofenac sau la oricare dintre componentele produsului.

            Atenționări speciale: în cazul apariției unei reacții cutanate locale se impune oprirea tratamentului. Se va evita aplicarea pe plăgi sau leziuni cutanate. Se va evita contactul cu mucoasele si cu ochii. În cazul utilizării pe timp îndelungat se recomandă purtarea mănușilor de protecție de către personale care aplică gelul.

            Interacțiuni:produsul se administrează în primele 5 luni de sarcină numai dacă este absolut necesar, începând cu luna a 6 -a, utilizarea este contraindicată datorită riscului de toxicitate cardiopulmonară fetală in caz de administrare în zone mari, frecvent și timp îndelungat. Este puțin probabil să apară interacțiuni medicamentoase, datorită absorbției sistemice mici.

            Se recomandă evitarea utilizării la femeile care alăptează.

            Nu influențează capacitatea de a conduce vechicule sau de a folosi utilaje.

            Doze și mod de administrare: se administrează extern 2 - 3 aplicații pe zi la nivelul zonei afectate. Produsul se administrează numai la adulți. Se efectuează masaj ușor și atent.

            Se poate administra și în tratament ocluziv.

            Supradozaj: este puțin probabil să se producă supradozaj. Totuși în caz de supradozaj, suprafața pe care s-a aplicat gelul trebuie spălată cu apă din abundență.

            Păstrarea: a se păstra la temperaturi cuprinse între 15 - 25 OC

 

            Ambalaj: cutii a 150 gr de gel.

            Atenție: inițial produsul a purtat denumirea de DICLOFENAC GEL 2% 150gr.

 

Comanda din Diclofenac Gel 2% trebuie sa fie multiplu de 6.

Prețul unei cutii de DICLOFENAC GEL COMPUS 2% este 15 lei.

 

Comandă acum online.