Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate Date cu Caracter Personal

Descrierea Companiei

S.C. POLI-MED-ANNA S.R.L. oferă o gamă completă de servicii farmaceutice venind în întâmpinarea nevoilor consumatorilor locali cu produse de calitate, servicii personalizate și cu o atitudine a angajaților noștri constant dedicată și orientată către client. Ne mândrim cu inițiativele noastre de a oferi campanii promoționale personalizate, oferte speciale, precum si de dezvoltare a gamei de produse medicale fiabile de calitate, inițiative datorită cărora suntem prima opțiune a clienților noștri în satisfacerea nevoilor de tratament și întreținere a sănătății.

Misiune

Înțelegem importanta datelor dumneavoastră personale și apreciem încrederea pe care ne-o acordați. De aceea, prioritatea noastră este de a procesa informațiile pe care ni le puneți la dispoziție, cu grijă și în siguranță. Am implementat în acest sens soluții de securizare a datelor în mediul electronic și fizic, precum și proceduri de lucru interne, menite să asigure protecția datelor dumneavoastră constant și susținut.

Prin prezenta notificare de confidențialitate dorim să Vă informăm asupra drepturilor Dumneavoastră privind procesarea datelor personale și a modurilor în care noi procesăm aceste date în mod transparent, corect și legal.

Orice modificare a proceselor din cadrul companiei noastre care implică datele dumneavoastră personale, va fi reflectată de asemenea în actualizările periodice ale acestei notificări.

Cine suntem noi?

S.C. POLI-MED-ANNA S.R.L.

  • Adresa sediu: Comuna Ciumani, Str. Principală Nr.509, jud. Harghita
  • CUI: RO490735
  • Registrul Comertului: J19/410/1992
  • Tel.: 0266351089

Responsabilul cu Protectia Datelor

  • Benedek Erika
  • Email: protectiadatelor@farmaciapolimedanna.ro

Ce înseamnă date personale?

Textul normativei europene pentru protecția datelor 679/2016 stabilește următoarea definiție:

„Date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale”.

Ce categorii de date personale colectăm?

Datele personale pe care le procesăm sunt direct furnizate de Dumneavoastra si se referă la: date personale de identificare sau date privind situatia de asigurat la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate cât si datele furnizate prin completarea chestionarului pacientului, prevăzut de lege.

În funcție de serviciile solicitate, în baza legii în vigoare, vom putea solicita date personale suplimentare, în vederea prestării serviciilor sau pentru conformarea cu obligațiile legale.

De asemenea, procesăm date personale necesare în procesul de recrutare și angajare atunci când aplicați/sunteți acceptat pentru unul din posturile noastre vacante. Aceste date personale includ, de exemplu, numele și prenumele, data nașterii, domiciliul, adresa de e-mail sau numărul de telefon precum și detalii despre activitatea profesională anterioară și studii.

Nu procesăm categorii speciale de date cu caracter personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice sau apartenența la sindicate și prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unică a unei persoane fizice, sau de date privind viața sexuală sau orientarea sexuală ale unei persoane fizice.

În ce scopuri colectăm datele dumneavoastră personale?

Informațiile pe care le colectăm sunt necesare în scopul prestării serviciilor noastre pentru care v-ați exprimat interesul de a beneficia atunci când ați contactat societatea noastră. Aceste scopuri includ obligații contractuale și legale, interesele legitime ale companiei noastre precum și ale partenerilor noștri implicați în prestările serviciilor în concordanță cu solicitările dumneavoastră. Scopurile pentru care colectăm datele dumneavoastră includ:

  • îndeplinirea obligațiilor legale și contractuale privind comercializarea produselor medicale cu reteta sau fără,
  • facturarea comenzilor si livrarea produselor conform cu legislația în vigoare
  • menținerea și dezvoltarea relațiilor comerciale

Nu procesăm date personale în scopuri decizionale individuale automate sau pentru creare de profiluri.

Obligații contractuale și legale

Procesăm datele Dumneavoastră pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, în deplinătatea cerințelor legale, în prestarea serviciilor solicitate.

Interese legitime

Procesăm datele dumneavoastră în urmărirea intereselor noastre legitime, numai în cazurile în care aceste interese nu încalcă drepturile și libertățile dumneavoastră. În acest sens, procedurile noastre interne prevăd evaluări ale intereselor noastre în raport cu drepturile dumneavoastră.

Consimțământ

Cu consimțământul dumneavoastră vom folosi datele personale în alte scopuri care nu se încadrează în cele enumerate mai sus și pentru comunicări de marketing periodice.

Va puteți oricând retrage consimțământul dat printr-o cerere scrisă trimisă la protectiadatelor@farmaciapolimedanna.ro.

Cui transferăm datele dumneavoastră personale?

Ca practică standard, S.C. POLI-MED-ANNA S.R.L. NU va divulga, niciunei entități, datele dumneavoastră pentru a fi folosite în scopuri de marketing fără acceptul dumneavoastră explicit. Vom transmite, însă, anumite categorii de date personale necesare îndeplinirii obligațiilor contractuale și legale și a intereselor legitime, către entități partenere, furnizori servicii, terți care sunt parte a prestării serviciilor noastre, sau la solicitarea dumneavoastră expresă.

Transferul datelor dumneavoastră personale către entități în afară Uniunii Europene se va realiza în conformitate cu prevederile normativei europene 679/2016 implicând măsuri în funcție de gradul de adecvare al țării pe teritoriul căreia entitatea își desfășoară activitatea sau cu consimțământul dumneavoastră explicit. Aceste măsuri de conformitate includ clauze contractuale standard UE.

Perioada de retenție a datelor

Datele dumneavoastră sunt stocate pe serverele noastre aflate pe teritoriul României și vor fi păstrate în funcție de prevederile legale în vigoare sau atât cât este necesar în vederea prestării serviciilor noastre. După expirarea acestei perioade sau înainte, atunci când informațiile nu mai sunt necesare, datele dumneavoastră vor fi șterse/distruse în siguranță.

Drepturile dumneavoastră privind procesarea datelor personale

Regulamentul General pentru Protecția Datelor 679/2016 prevede următoarele drepturi pentru persoanele fizice:

  • Dreptul la informare transparentă privind procesarea datelor personale;
  • Dreptul de acces la datelor personale deținute;
  • Dreptul de rectificare a datelor personale deținute;
  • Dreptul de a solicita ștergerea datelor personale deținute;
  • Dreptul de a solicita restricționarea procesării datelor personale;
  • Dreptul de a obiecta față de procesarea datelor personale;
  • Dreptul la portabilitatea datelor;
  • Dreptul de a nu fi inclus într-un proces decizional individual automat, inclusiv crearea de profiluri;

Vă puteți exercita drepturile detaliate mai sus trimițând o solicitare scrisă la protectiadatelor@farmaciapolimedanna.ro.ro.

Actualizări

Această notificare este accesibilă oricând la https://www.farmaciapolimedanna.ro/politica-confidentialitate/ și va fi actualizată periodic, iar orice modificare intră în vigoare în momentul în care este postată la adresa de mai sus.

Contactați-ne:

Opiniile dumneavoastră sunt importante pentru noi deoarece ne ajută să ne îmbunătățim serviciile și de a le personaliza în funcție de preferințele dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la detaliile din această notificare de confidențialitate sau pentru a raporta o potențială breșă de securitate vă rugăm să contactați Ofițerul Desemnat pentru Protecția Datelor la oricare din coordonatele de mai jos:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Pentru soluționări sau plângeri cu privire la procesarea datelor dumneavoastră personale precum și pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră vom depune toate eforturile necesare pentru a răspunde tuturor solicitărilor și să îndeplinim astfel toate așteptările dumneavoastră. În cazul în care nu sunteți mulțumit de răspunsul primit din partea noastră, va rugăm să ne comunicați ce am putea îmbunătăți la adresa protectiadatelor@farmaciapolimedanna.ro.

Aveți de asemenea dreptul ca pentru soluționări sau plângeri cu privire la procesarea datelor dumneavoastră personale precum și pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră puteți contacta Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la coordonatele de mai jos:

ultima actualizare 12.06.2019

Messenger icon
Trimite un mesaj prin Messenger