Din PRETUIRE, pentru TINE!

DIN PREŢUIRE, PENTRU TINE!

Fie că îți dorești o piele radiantă și întinerită sau un păr bogat și rezistent la cădere, colecția noastră exclusivă de pachete promoționale este concepută să răspundă nevoilor tale.

Descoperă puterea ingredientelor active și a tehnologiilor avansate prin selecția noastră de tratamente: de la seruri și creme îmbogățite cu platină coloidală, la loțiuni și șampoane special formulate pentru combaterea căderii părului.

Pachetul AURUM

2 x SER Perle Active + 1 x FILLER Regenerant Pentru Umplerea Ridurilor
+ CADOU Beauty Mist

Descoperă acum secretul pielii sănătoase, revitalizată şi hidratată.

Pachetul promoțional AURUM conține Serul cu Perle Active și Fillerul Regenerant. Această combinație puternică de produse îmbogățite cu ingrediente active precum microsfere de acid hialuronic, ceramide, celule stem vegetale, luptă eficient împotriva semnelor îmbătrânirii.

Serul prețios revitalizează și hrăneşte pielea, în timp ce fillerul regenerant minimizează ridurile din jurul ochilor, oferind hidratare profundă și îmbunătățind elasticitatea pielii.

Rezultatul? O piele radiantă, fermă și vizibil mai tânără. Alege pachetul AURUM pentru o transformare remarcabilă a pielii tale.

La achiziția pachetului AURUM vă puteți bucura de un CADOU SPECIAL, pulverizatorul de înfrumusețare Beauty Mist, care completează perfect acțiunea celor două produse.

Pachetul PLATINUM

VITA-AGE Prestige cu platină coloidală CREMĂ + SER + FIOLE
+ CADOU Beauty Mist

Descoperă luxul și inovația cu pachetul nostru PLATINUM, care include Crema de Față, Serumul Facial și Fiolele tratament cu Platină Coloidală.

Această combinație exclusivă luptă împotriva îmbătrânirii, oferind hidratare, regenerare și tonifiere pielii dumneavoastră. Cremă de Față restabilește echilibrul pielii, tonifiind și netezind ridurile de expresie. Serul Facial, îmbogățit cu platină coloidală, acid hialuronic și celule stem vegetale, promovează sinteza de colagen, îmbunătățind elasticitatea și luminozitatea pielii. Fiolele Intensive au acțiune energizantă și revitalizantă, conferind vitalitate pielii.

Acest trio oferă o soluție completă pentru o piele mai tânără, luminoasă și mătăsoasă, combinând luxul cu cele mai avansate tehnologii în îngrijirea pielii.

La achiziția pachetului AURUM vă puteți bucura de un CADOU SPECIAL, pulverizatorul de înfrumusețare Beauty Mist.

Pachetul FORTIUM

2 x LOŢIUNE + 1 x ŞAMPON împotriva căderii părului VITA-AGE® KRINOFORT®
+ CADOU Beauty Mist

Înfruntă problema căderii părului cu setul special FORTIUM.

Loțiunea și Șamponul Împotriva Căderii Părului sunt un duo perfect, care ajută părul tău să devină mai puternic și plin de viață. Loțiunea conține ingrediente speciale care ajută părul să crească mai gros și să nu se mai rupă atât de ușor. Șamponul curăță delicat și întărește părul de la rădăcină până la vârf, folosind cafeină și alte ingrediente naturale care îl fac să arate mai sănătos.

Dacă ai un păr care pare obosit și cade ușor, acest set este pentru tine, făcându-l să arate mai bogat și mai rezistent.

La achiziția pachetului FORTIUM vă puteți bucura de un CADOU SPECIAL, pulverizatorul de înfrumusețare Beauty Mist.