BLOG

30 DE ANI POLI-MED-ANNA

Povestea Poli-Med-Anna a început acum 30 de ani, când Farmacia 89 din Ciumani a trecut 100% în proprietate privată. Este o poveste caldă, despre familie, credință și dorința de a face bine mai presus de toate, care se întinde, deocamdată, de-a lungul a două generații.

Farmacia a fost deschisă de Anna Csala, din dorința de a aduce mai aproape de oamenii din regiune tratamente și medicamente atât de necesare. Doamna Anna sau Nuși, cum o alintau cu drag pacienții ei, a fost mereu o fire întreprinzătoare. Harnică, exigentă dar cu un suflet de aur, a lucrat mereu pentru a ajuta comunitatea din care a făcut parte. La acea vreme .......

CITEȘTE MAI MULT

CE ESTE COLAGENUL ȘI CARE SUNT BENEFICIILE SALE

Colagenul joacă un rol foarte important în special în sănătatea pielii, a oaselor și a articulațiilor dar și a plămânilor, sistemului digestiv și circulator și a țesuturilor care protejează organele interne.

Carența de colagen poate duce la apariția simptomelor precum piele ternă și lipsită de elasticitate, riduri, vergeturi, celulită, deteriorarea circulatiei periferice, reducerea tonusului muscular, diminuarea elasticității și mobilității articulațiilor, inflamarea sau chiar deformarea articulațiilor dar și slăbirea vederii, scăderea motilității tractului gastrointestinal și chiar a flexibilității plămânilor.

CITEȘTE MAI MULT